LeBron James priznao: Osjećam užasne bolove
Foto - EPA

Zvijezda Lakersa pred start nove sezone

LeBron James priznao: Osjećam užasne bolove

M. Šljivak

LeBron James povest će Los Angeles Lakerse u novu NBA sezonu.

Aktuelni prvaci ponovo su najveći favoriti za titulu, a od LBJ-ja se očekuju velike stvari.

Ipak, ni on nije očekivao da će sezona krenuti samo dva mjeseca po završetku stare.

"Iskreno nisam očekivao da će nova sezona krenuti tako brzo. Očekivao sa da će to biti sredina januara i da ćemo imati priliku da Božić provedemo sa porodicama", rekao je LeBron i zatim je otkrio da je njegovo tijelo u popriličnim bolovima.

"Osjećam užasnu bol u tijelu. Tek smo počeli sa treninzima, ali ovaj bol je sa mnom kroz čitavu karijeru. Nisam ga imao samo u prvoj ili drugoj godini", priznao je LeBron.

James je u karijeri odigrao 1265 utakmica i samo jednu je počeo na klupi i to 2007. godine kada se u dresu Clevelanda vraćao iz povrede.

Nije zato nikakvo čudo što trpi bolove, ali kada se pojavi na terenu to se nikako ne osjeti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi