LeBron James će se vratiti u Cleveland 2014.?

Postaće slobodan agent

LeBron James će se vratiti u Cleveland 2014.?

Edmir Škorić

Neograničeni slobodni agent u ljeto 2014. godine postaće LeBron James, koga u svoji redovima ponovo žele Cleveland Cavaliersi.

Agenti u NBA ligi ne isključuju da James tada ponovo dođe u Cleveland. On je 2010. godine napustio popularne Kavaljire prešavši u Miami Heat, s kojim je 2012. godine stigao do prve titule u karijeri.

 

No, Cavaliersi bi mogli igrati važnu ulogu obzirom kako u svojim redovima igraju nekoliko kvalitetnih igrača, prvenstveno misleći na Kyriea Irvinga, prvog pika iz 2011. godine.

 

Usput, LBJ je rođen u jednom predgrađu Clevelanda i zasigurno da ne bi imao ništa protiv da se jednom vrati i u taj dio države donese titulu.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.