Kako bi vi reagovali? Reakcija djevojčice kada je pored nje sjeo LeBron James postala pravi hit

Sjajna je

Kako bi vi reagovali? Reakcija djevojčice kada je pored nje sjeo LeBron James postala pravi hit

E. Oštraković

LA Lakersi su igrali svoju utakmicu protiv Golden Statea, a najbolji strijelac u historiji NBA lige, LeBron James utakmicu je pratio sa tribina.

On je došao i sjeo pored jedne djevojčice, koja prvo nije shvatila o kome se radi, a zatim je njena reakcija psotala hit na društvenim mrežama.

Djevojčica je prvo čudno pogledala čovjeka koji prolazi pored nje, a kada je sjeo shvatila je da je to LeBron James i ostala je šokirana.

Njena sasvim iskrena i simpatična reakcija govori o tome koliko joj je ovaj potez Lebrona značio, te je jasno da se mnogo iznenadila.

Zvanična stranica NBA lige je podijelila ovaj video, a naravno fokus je bio na djevojčicu i na njenu reakciju u trenutku kada je LeBron James sjeo pored nje.

Oglasi

"Pogledajte djevojčicu sa desne strane. Nije imala pojma ko će se pojaviti", govore komentatori u trenutka kada je Lebron James sjeo pored djevojčice.

Nevjerovatno je da je ovaj snimak na Twitteru pogleda više od 10 miliona puta, te je izazvao veliki broj pozitivnih reakcija.

Naravno djevojčica je odmah postala senzacija, a sve zbog njene reakcije u tom trenutku, a sam video postao je hit na društvenim mrežama-

Kada je riječ o utakmici, Lakersi su uspjeli ostvariti veoma važnu pobjedu, a konačan rezultat utakmice bio je 109:103.

Do pobjede je Lakerse vodio Dennis Schroder koji je odigrao sjajnu utakmicu, te je na kraju postigao 26 poena.

Golden State se naon ovog poraza nalazi na devetom mjestu na Zapadu, dok su Lakersi na poziciji broj 13 i u teškoj su poziciji kada je riječ o borbi za play-off.

Top Komentari

nakopitam
Prepala se. Treba dijete odvesti da joj neko salije strahu.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi