Neko je doveo dvije koze na historijsku zabavu: Razlog je sasvim jednostavan
Iznenađenje za LeBrona Jamesa nakon rušenja velikog rekorda (Foto. TMZ)

Zanimljiva scena

Neko je doveo dvije koze na historijsku zabavu: Razlog je sasvim jednostavan

M. Šljivak

Košarkaš Los Angeles Lakersa LeBron James (38) postao je najbolji strijelac u historiji NBA lige te je sada već legendarni košarkaš došao do brojke od 38.390 poena i prestigao je čuvenog Kareema Abdul-Jabbara.

LeBron James je prije nekoliko dana na parketu proslavio to što je postao najbolji strijelac u historiji NBA lige, ali nakon toga došlo je vrijeme da se proslavi i van terena.

James je s porodicom proslavio dostignuće u jednom restoranu u Zapadnom Hollywoodu, a zatim se desila zanimljiva situacija jer je neko u restoran doveo dvije koze.

Koze su uvedene u restoran kao iznenađenje za Jamesa. Tamo su ostale 15-ak minuta, a jasni su razlozi zbog kojih je to učinjeno.

LeBrona mnogi smatraju najboljim košarkašem svih vremena. Skraćenica GOAT (Greatest Of All Time) riječ je i za kozu na engleskom jeziku, pa su zbog toga završile u društvu jednog od najboljih svih vremena.

Oglasi

King James je nedavno istakao da sam sebe smatra najboljim koji je ikad igrao košarku.

"Ono što donosim kao košarkaš daje mi osjećaj da sam najbolji koji je ikada igrao ovu igru", rekao je LeBron James.

Zlatan Ibrahimović ponizio LeBrona Jamesa

Zlatan Ibrahimović je kroz bogatu fudbalsku karijeru pravio zaista nevjerovatne stvari, a svaki njegov 'lud' potez pratio se sa dosta pažnje jer je čovjek jedinstven lik u svijetu fudbala.

Zlatan Ibrahimović će ostati upamćen kao vjerovatno i 'najluđa glava' u svijetu fudbala koja se ikad pojavila, a ono što je radio na terenu i van njega je zaista nestvarno.

Legendarni Ibra uvijek je sebe smatrao najboljim fudbalerom svijeta. Nagrade koje su dodjeljivanje nisu ga previše interesovale jer je čovjek jednostavno smatrao da njemu nema ravnog.

Oglasi

Kroz karijeru je danas 41-godišnji Zlatan napravio dosta stvari za pamćenje. Ipak, scena iz 2018. godine kada je potpisao za Los Angeles Galaxy će ostati upamćena.

Pored toga što je iznajmio kompletnu stranicu u novinama na kojem je kompletnom Los Angelesu poručio da imaju čast što je došao u njihov grad, on je potezom uništio NBA legendu LeBrona Jamesa.

Iste godine James je odlučio doći u Lakerse. Zlatan mu je posvetio objavu na Twitteru u kojoj je pisalo: "LA sada ima Boga i Kralja".

LBJ se zbog dobrodošlice odlučio zahvaliti Zlatanu. Poslao mu je svoj dres Lakersa, a zatim je Ibrahimović napravio nešto o čemu će se zauvijek pričati.

Ibra se potpisao na dres kojeg mu je poslao LeBron i zatim mu ga je vratio nazad, te je na taj način pokazao da sebe ipak smatra mnogo većom zvijezdom od Jamesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi