Uhvatio LeBrona Jamesa za vrat i držao ga u klinču nekoliko sekundi, pogledajte reakciju "Kralja"

Stari prijatelji

Uhvatio LeBrona Jamesa za vrat i držao ga u klinču nekoliko sekundi, pogledajte reakciju "Kralja"

E. Škorić

U noći sa ponedjeljka na utorak odigrano je nekoliko utakmica NBA lige, između ostalog i ona u Clevelandu gdje su domaći Cavaliersi ugostili Los Angeles Lakerse.

Bio je to okršaj bivših NBA prvaka i ujedno povratak LeBrona Jamesa u dvoranu u kojoj ga obožavaju i u koju je donio naslov prvaka.

James je briljirao protiv svoje bivše ekipe i u svom gradu ubacivši 38 poena uz 11 skokova i 12 asistencija, a gosti su uz njegovu fenomenalnu partiju slavili sa 131:120.

Bila je ovo prilika da LeBron sretne svoje stare prijatelje, a poseban odnos zadržao je s Kevinom Loveom, koji je i dalje član Cavaliersa.

U jednom trenutku Love je uhvatio LeBrona za vrat, držao ga u takvom položaju nekoliko sekundi, a onda su obojica počeli da se smiju.

Ko zna kako bi se sve ovo završilo da se ne radi o dvojici bivših saigrača i sjajnih prijatelja...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi