Kao da je došao u "mučilište": Najzbunjujuća odbrana koju je pretrpio LeBron James

Za 17 godina u NBA ligi

Kao da je došao u "mučilište": Najzbunjujuća odbrana koju je pretrpio LeBron James

A. Čaušević

Los Angles Lakersi su poslije produžetaka uspjeli pobijediti Oklahoma City Thunder rezultatom 114:113.

Lebron James je meč završio s 25 poena, a ovog susreta će sjećati po najzbunjujućoj odbrani koju je pretrpio za 17 godina NBA karijere.

Naime, Lu Dort e svojom neobičnom metodom odbrane najboljeg košarkaša današnjice uspio natjerati da ne dobaci ni do obruča.

U jednom pod posljednjih napada Dort je počeo mahati rukama ispred LeBrenovog lica, tačnije pokušavao je da mu sakrije pogled prema košu.

Mladi 21-godišnjak je uspio što je zamislio, međutim njegovi saigrači nisu uspjeli postići poene za pobjedu nekoliko sekundi prije kraja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi