Ništa od duela LeBron James - Nikola Jokić

James propušta duel s Nuggetsima

Ništa od duela LeBron James - Nikola Jokić

E. Škorić

Jedan od najuzbudljivijih mečeva večeras u NBA ligi trebao bi da bude meč između Denver Nuggetsa i Los Angeles Lakersa.

Lakersi će u Staples Centru ugostiti Nuggetse u spektaklu večeri, no nažalost po sve ljubitelje košarke, LeBron James neće biti na parketu.

Zbog povrede desnog zgloba Amerikanac će propustiti okršaj s Nuggetsima i iščekivani duel s Jokićem, jednim od najboljih igrača u NBA ligi u ovoj sezoni.

Podsjetimo, James se povrijedio tokom prethodne utakmice protiv Toronta koju su Lakersi izgubili, a izlazak LeBrona je upravo bio ključan u trijumfu Raptorsa.

Povreda Jamesa je došla nedugo nakon što se oporavio od jedne.

"Ništa me ne ljuti i ne rastužuje više nego to što nisam u mogućnosti pomoći mojim saigračima. Boli me i spolja i iznutra trenutno. Povratak nazad i oporavak počinju odmah. Vratit ću se kao da nikada nisam ni odlazio", napisao je Kralj 21. marta na Twitteru nakon što se povrijedio.

Na igrama i rezultatima Lakersa jasno je koliko nedostaje ponajbolji košarkaš današnjice svom timu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi