Lakersi bez Jamesa izgledaju užasno

Novi poraz

Lakersi bez Jamesa izgledaju užasno

Edmir Škorić

Los Angeles Lakersi od povrede LeBrona Jamesa ne mogu nikoga da pobijede.

Nakon što se James povrijedio na oko mjesec dana, a s obzirom da nema ni Anthonyja Davisa, ništa se drugo od Lakersa nije moglo ni očekivati. Novi poraz, četvrti bez Jamesa u nizu, doživjeli su sinoć u svom Staples Centru od Philadelphia 76ersa (101:109).

Danny Green je sa 28 poena bio najefikasniji kod gostiju i općenito na utakmici, dok su Kyle Kuzma s 25, Montrezl  Harrell i Dennis Schroder s po 20 poena bili najbolji pojedinci kod domaćeg sastava.

Los Angeles Clippersi nastavljaju da nižu pobjede, čak i bez Kawhija Leonarda, pošto su sa 98:85 trijumfovali kod San Antonio Spursa uz 28 poena Reggiea Jacksona i 24 poena Paula Georgea, koji je imao i zavidan skakački učinak sa 12 uhvaćenih lopti. Demar DeRozan je na drugoj strani ubacio 23 poena.

New York Knicksi su sa 106:102 bili bolji od Washington Wizardsa, dok je Portland slavio u Miamiju sa 125:122 uz sjajnu partiju CJ McColluma, koji je ubacio 35 poena uz osam asistencija. U Miamiju je 29 poena uz 9 skokova imao Bam Adebayo. Tyler Herro je također ubacio 29 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi