LeBron James pretjerao protekle večeri: "Eno ga u kući tvoje mame..."

Kralj popi***o

LeBron James pretjerao protekle večeri: "Eno ga u kući tvoje mame..."

Edmir Škorić

LeBron James je u noći s četvrtak na petak "zakucao" Jusufa Nurkića, no to nije sve zanimljivo s okršaja Portland - Cleveland.

James nema taj problem da ušutka kritičare, kao niti da otvorneo, bez dlake na jeziku, kaže šta misli. I dok se Daminal Lillard pripremao izvesti slobodna, jedan od navijača Portlanda je dobacio Jamesu:

"Hej LeBron, gdje ti je Kyrie (Irving, op.a)?", upitao je znatiželjni navijač, a onda je James kao iz topa ispalio: "U kući tvoje mame".

Irving je prošlog ljeta napustio Cleveland i otišao u Boston Celticse, a očigledno da su na kraju on i LBJ imali određene nesuglasice, mada i jedan i drugi igraju dobro čak i kada nemaju podršku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi