LeBron zamolio legendu da pogleda Bronnyja, a ovaj ostao u nevjerici: Bit će zastrašujuće...
Foto - EPA

Arenas impresioniran

LeBron zamolio legendu da pogleda Bronnyja, a ovaj ostao u nevjerici: Bit će zastrašujuće...

M. Šljivak

LeBron James jedan je od najboljih košarkaša koji su se ikad pojavili.

Sada zvijezda Los Angeles Lakersa godinama dominira u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, a u narednim godinama bi NBA lige mogla dočekati i njegovog nasljednika.

LeBron mlađi je također ogroman talenat. NBA je potencijal, a Bronny je očarao nekadašnju NBA zvijezdu Gilberta Arenasa.

Agent Zero je otkrio kako ga je LBJ zamolio da pogleda njegovog sina i da mu saopšti šta misli o budućnosti.

"LeBron mi je poslao poruku i zamolio me je da pogledam njegovog sina, jer je zabrinut kako će se košarkaški razvijati. Otišao sam, pogledao ga i rekao mu svoje zaključke", rekao je Arenas za NBC Sports.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CE_ELgwhCoe/[/instagram]

A ono što je vidio ga je poprilično impresioniralo. LeBronu je odgovorio da je vidio njegovog klona.

"On je tvoj klon, ne trebaš da brineš. Dovoljno je samo da ga vidiš. Ti si vjerovatno bio viši, imate istu brzinu, on ima veći odraz, imate isti IQ, dodavanje. Također, on šutira i dribla bolje", saopštio je Arenas.

Ističe da bi Bronny mogao narasti između 203 i 206 centimetara.

"Zbog strukture kostiju mogu zaključiti da će biti visok između 203 i 206 centimetara. Još kad dodaš činjenicu da ima sjajan odraz, da bi mogao imati odraz od 44 inča vertikalno (više od jednog metra), bit će zastrašujuće", rekao je Arenas.

James je često navodio da bi volio zaigrati sa sinom u NBA ligi. Bronny ima 16 godina i ta želja bi im se mogla ostvariti već za tri godine.

Promo

Top Komentari

Realist
Lako za takve sto imaju zagarantiranu karijeru u NBA
1 2
Master_ya
Vas dva strucnjaka znate sve, vidi se da pratite kosarku pravo. Prvo NBA je biznis i niko nikom nista tu ne garantuje zbog imena. Mozda dobije sansu lakse od nekog drugog ali mora se dokazati da bi ostao. A Nurkis prosao na draftu zbog visine samo? Svaka tebi cast strucnjak! Iztina ove godine je slabo poceo sezonu pogotovo u napadu, ali odbrana je i dalje poprilicno dobra.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi