LeBron James nakon nove titule: "Hoću prokleto poštovanje"

MVP finala

LeBron James nakon nove titule: "Hoću prokleto poštovanje"

Admin Čaušević

LeBron James je stigao do svog četvrtog NBA prstena, ovaj put u dresu LA Lakersa.

Nakon posljednje pobede 106:93 nad Miami Heatom u kojoj je postigao 28 poena, ostvario 14 skokova te zabilježio 10 asistencija James je proglašen za MVP-a finala.

"Puno mi znači to što predstavljam ovu franšizu. Kad sam došao, rekao sam im da ću ih vratiti tamo gdje im je mjesto. Za mene je nevjerojatan osjećaj biti dio ove historijske ekipe", rekao je u uvodu James, a onda je otvorio dušu:

"Samo želimo poštovanje. Rob (generalni menadžer Pelinka) želi poštovanje. Trener Frank Vogel želi svoje poštovanje. Naša organizacija želi svoje poštovanje, navijači Lakersa žele svoje poštovanje. I ja želim svoje prokleto poštovanje", rekao je LeBron.

Osvajanjem titule s Lakersima James je tako postao prvak s tri različita kluba. Ranije je to radio sa Miami Heatom te Cleveland Cavaliersima. 

Top Komentari

ratip irats
I nije prvi kosarkas koji je prvak sa tri kluba. Imaju dvojica prije njega!
5 0
K79
Ne kontam ovi iz NBA su bas na nafurani na ovo neko postovanje pa svaki drugi govori isto #hocu jbeno postovanje#!?
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi