LeBron nije dobio nijedan glas za najboljeg igrača lige, nije mogao to da prešuti

Odgovorio je "kritičarima"

LeBron nije dobio nijedan glas za najboljeg igrača lige, nije mogao to da prešuti

E. Škorić

Pred početak sezone su predstavnici i generalni menadžeri NBA ekipa birali najboljeg igrača lige, a zanimljivo da niko svoj glas nije dao LeBronu Jamesu.

Najviše glasova, po pet, dobili su Kevin Durant i Giannis Antetokounmpo.

Očekivano jer je Giannis vodio Milwaukee Buckse do titule, prve nakon 50 godina, dok je Durant vodio Netse praktično sam nakon povreda Jamesa Hardena i Kyriea Irvinga.

Uz to, Duranta obožavaju jer je donio zlato sa Olimpijskih igara u Tokiju, a LeBron je putem društvenih mreža ironično poslao poruku onima koji ga ne smatraju najboljim.

"Hvala vam! Samo ste mi dodali još malo goriva", napisao je Kralj.

Poznavajući ga, to će mu biti posebno velika motivacija pred novu sezonu u kojoj će napasti titulu, a ovaj put njemu i Anthonyju Davisu pomoći će Russell Westbrook, koji je trejdovan iz Washington Wizardsa.

Top Komentari

Realist
Kako pokusava glumit Jordana a nije mu ni blizu
15 1
DamirS
Nastranu što je vrstan igrač ali velika papčina. Pa kad ste Jordana čuli da se hvali ili da ga smetaju kritike. Taj čovjek je odgovore uvijek davao na parketu. A James jeste jedan od najboljih ikada ali nije niti će biti Jordanov nivo.
14 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi