LeBron "nageo" pivo usred utakmice protiv Toronta
Foto: Screenshot

Kralj se odlučio zabaviti

LeBron "nageo" pivo usred utakmice protiv Toronta

Ponajbolji košarkaš današnjice LeBron James je predvodio svoje Cleveland Cavalierse do još jedne pobjede, a osim sjajnom igrom, on je utakmicu protiv Toronta obilježio i jednim interesantnim momentom.

Naime, James je pred kraj treće četvrtine od radnice u dvorani uzeo flašu piva koju je ona nosila, te napravio pokret zbog kojeg su mnogi u dvorani pomislili da će LeBron popiti gutljaj piva.

Sve je ovo bila odlična šala za publiku, iako su neki vjerovatno pomislili kako se James pivom želio nagraditi za dobru partiju. 

James je u pobjedi nad Torontom u prvoj utakmici druge runde play-offa upisao 35 poena, 10 skokova i četiri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi