LeBron sinoć ostao bez svog rituala i teško je prihvatio tu činjenicu

Nisu mu dali puder

LeBron sinoć ostao bez svog rituala i teško je prihvatio tu činjenicu

E. Škorić

Jedan od zaštitnih znakova LeBrona Jamesa je perfomans s puderom koji izvodi prije svakog meča.

Najbolji igrač današnjice i zvijezda Los Angeles Lakersa ima običaj da prije svakog meča prska bijeli prah.

To su prethodno radili Michael Jordan i Kevin Garnett, a James je to najprije radio u Miamiju, pa jedno vrijeme prestao, a onda nastavio s neobičnim ritualom i u dresu Clevelanda, pa i Lakersa.

Perfomans s bijelim prahom koji baca iznad sučevog stola sinoć je izostao. Lakersi su gostovali kod Brooklyn Netsa u Barclays centru, ali domaćin nije imao spreman puder koji bi James trebao da iskoristi za svoj ritual.

Uporno je LeBron tražio, ali na kraju je morao da se pomiri s činjenicom da ovaj put neće imati priliku da ga baci u zrak. Na kraju se osvetio domaćinu, pa je u 128:113 pobjedi ubacio 27 poena uz 12 skokova i 10 asistencija.

Promo

Top Komentari

vence
Naprdjivanje..sta da svi imaju neki ritual?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi