LeBron će učiniti sve da West 'stane na noge'
Foto - EPA

Krenuo je u spašavanje bivšeg saigrača

LeBron će učiniti sve da West 'stane na noge'

M. Šljivak

Video nekadašnjeg NBA košarkaša Delontea Westa sa ulica Washingtona je šokirao svijet.

West je na ulici brutalno pretučen, a zatim je u potpuno očajnom stanju i uhapšen, te se ispostavilo kako je nekadašnja zvijezda beskućnik sa ogromnim psihološkim problemima.

Kada je vidio u kakvom stanju se nalazi njegov nekadašnji saigrač iz Cleveland Cavaliersa, reagovao je LeBron James, koji je odlučio pomoći Westu.

Angažovao je LeBron ljude kako bi Delontea prebacio u Los Angeles i neće štediti novac kako bi mu pomogao da ponovo stane na noge.

Ovo je poprilično iznenađujuće kada se zna da je West navodno imao aferu sa majkom LeBrona Jamesa Glorijom tokom igranja za Cavalierse.

Ipak, ovi tračevi nikada nisu potvrđeni, ali očigledno da LeBron ipak ima veliko srce i nije ga briga za sve što se pričalo u prošlosti.

Pored LeBrona javilo se još mnogo NBA igrača koji su spremni da pomognu Westu koji bi se uskoro mogao skloniti sa ulice.

Top Komentari

PeppermintSA
Svaka cast Lebronu na ovome.
4 0
Dobojlija
Dokaz da dobar covjek nije mrtav
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi