Legenda napala Duranta: Ti nisi nikakav takmičar

Pierce napao Duranta

Legenda napala Duranta: Ti nisi nikakav takmičar

Edmir Škorić

Paul Pierce nije mogao ostati ravnodušan na odluku Kevina Duranta da 'izda' Oklahomu i pojača ionako već jaki Golden State.

Durant je vagao, a na kraju odlučio da pređe kod Curryja, Thompsona i Greena, pa sada izgleda kao da Warriorsi nemaju pravu konkurenciju.

"Mogao sam da napustim Boston svojevremeno, ali nisam to uradio. Mislio sam, ako ste tako blizu kao takmičar, onda ne želiš da se pridružiš  timu koji te je izbacio iz takmičenja. Takav sam ja lično, ali danas je neko drugo vrijeme, vrijeme nekih novih generacija", kazao je Pierce.

Pierce smatra da će u budućnosti biti još igrača poput Duranta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti