Legendarni Manu ozbiljno razmišlja o penziji

Da li je došlo vrijeme za oproštaj?

Legendarni Manu ozbiljno razmišlja o penziji

Navijači San Antonio Spursa su se prošlog ljeta već jednom oprostili od legendarnog Manua Ginobilija. Ipak, Manu je ubrzo nakon toga potpisao novi ugovor sa Spursima i odložio svoj odlazak u penziju.

Legednarni 41-godišnji Argentinac je tokom odmora vrijedno radio u kampu Spursa kako bi u što boljem stanju dočekao novu sezonu, ali je tokom priprema i počeo ozbiljno razmišljati o konačnom oproštaju od Spursa i NBA lige.

Ugledni američki novinar Adrian Wojnarowski saopštava da je upitno da li će Ginobili ući i u svoju 17. NBA sezonu, te da će se Argentinac uskoro sastati sa trenerom Popovichem kako bi sa njim razgovarao o svojoj budućnosti.

Wojnarowski međutim ističe da Ginobili još nije donio konačnu odluku, te da postoji mogućnost da on ipak i u novoj sezoni bude član Spursa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi