Leonardu nemoralna ponuda za ostanak u Torontu
Ljubitelji košarke u Torontu čine sve kako bi ovog sjajnog košarkaša gledali i iduće godine u dresu voljenog tima

Ne biraju se sredstva kako bi superstar ostao u gradu.

Leonardu nemoralna ponuda za ostanak u Torontu

E. Dindić

Ulaskom u finale NBA lige Toronto Raptorsi su došli do velikog uspjeha. 

Uspjeh bi mogao biti i veći ako savladaju Golden State Warriorse i osvoje titulu.

Za takav uspjeh biće im potrebne sjajne igre Kawhija Leonarda. Ovom sjajnom košarkašu istiće ugovor na kraju sezone, te svakako zbog igara koje pruža mnogi timovi su već ga žele u svojim redovima.Narednog ljeta Raptorsi će morati dati sve od sebe žele li zadržati jednog od najboljih košarkaša lige u svojim redovima.

Na parketu se stvari odvijaju i više nego dobro po Toronto, što svakako daje velike šanse za ostanak ovog košarkaša u Kanadi.

Van parketa vodi se prava mala drama, pa je tako ovom košarkašu ponuđen stan u elitnom dijelu Toronta, sve u cilju da ovaj košarkaš i iduće sezone predvodi ovaj tim u NBA ligi.

Uz besplatan stan, Leonardu lokalni restorani u Torontu nude besplatne obroke do kraja života ako produži ugovor s Raptorsima.

Šta će poslije finala sjajni košarkaš odlučiti ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi