Leteći rookie sa Floride: Oladipo i 360 zakucavanje

Poletio kandidat za rookiea godine

Leteći rookie sa Floride: Oladipo i 360 zakucavanje

U NBA ligu je došao sa Univerziteta Indiana i ove sezone izabran je kao drugi pick od strane Orlando Magica. Da ekipa sa Floride nije pogriješila Victor Oladipo pokazuje iz noći u noć. 

Oladipo je ove sezone odigrao četiri utakmice, a na terenu je prosječno provodio 28 mninuta. Prosječno postiže 14 poena po utakmici, uz 5.3 skoka i četiri asistencije. Sinoć je pokazao svoje umijeće protiv Brooklyn Netsa, a koš ekipe iz New Yorka zatrpao je sa 19 poena, uz šut iz igre 8-13. Sinoć je svoju partiju začinio i sa fantastičnim 360 zakucavanjem. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.