Liga 10: Počinje borba pod obručima u BiH

Liga 10: Počinje borba pod obručima u BiH

9. KK Građanski Bijeljina

Midhat Šljivak

Utakmicama prvog kola ovog vikenda počinje košarkaško prvenstvo BiH za muškarce.

Ekipa Građanskog prošle sezone izborila je opstanak što žele i ove. Novi trener Goran Šehovac je uspio skupiti soldinu ekipu, koja će na iskustvo pokušati osigurati opstanak u društvu najboljih timova BiH.

"Prvi cilj je da izborimo opstanak, ali se time nećemo zadovoljiti. Probleme nam stvaraju povrede pa u naredna dva mjeseca ne možemo računati na Pavlja Boljkovica umjesto kojeg je stigao Milijan Bocka, te je još povrijeđen Filip Pajević.  U prva četiri kola gostovaćemo tri puta kod pretendenata na vrh i biće nam jako teško", rekao je Šehovac.

Roster: Boljković, Vasilić, Vlažić, Bocka, Negovanović, Svitlica, Kolaković, Pajević, Simić, Milošević, Marojević.

Trener: Goran Šehovac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi