Liga 10: Počinje borba pod obručima u BiH

Liga 10: Počinje borba pod obručima u BiH

8. KK Leotar Trebinje

Midhat Šljivak

Utakmicama prvog kola ovog vikenda počinje košarkaško prvenstvo BiH za muškarce.

Uvijek neugodna ekipa Leotara ostala je bez nekoliko jako bitnih imena u odnosu na prošlu sezonu. Ove sezone ekipu su napustili: Radenković, Šakotić, Rikalo, Komnenović, Sudžum, kao i trener Dragoljub Vidačić. Novi trener je Radoslav Ivanković, a ovosezonski cilj je izboriti opstanak.

"Kasnili smo sa pripremama, a nismo ni formirali ekipu koju smo željeli. Jedini cilj nam je da izborimo opstanak", istakao je Ivanković

Roster: Kovačević, Radović, Aleksić, Pelkić, Mijović, Batinić, Lužaić, Radmilović, Milanović, Ninković, Nikolić, Đurasović. Trener: Radoslav Ivanković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi