Lillard zabio 61 poen i na terenu poručio: Pokažite mi je**no poštovanje...

Nestvarna noć košarkaša Trail Blazersa

Lillard zabio 61 poen i na terenu poručio: Pokažite mi je**no poštovanje...

M. Šljivak

Damian Lillard imao je još jednu noć za pamćenje.

Čudesni košarkaš Portland Trail Blazersa odveo je svoj tim do pobjede nad Dallas Mavericksima 134:131, a ubacio je 61 poen u ovom meču, te je izjednačio vlastiti rekord po broju poena.

Lillard igra zaista čudesno po povratku NBA lige. Proteklih dana je međutim u centru pažnje bio zbog sukoba sa Paulom Georgom iz LA Clippersa, a večeras je jasno poručio svima da mu pokažu poštovanje.

Dok je uništavao Mavse samo je kratko poručio:

"Pokažite mi je*eno poštovanje".

Ono što radi na parketu to itekako zaslužuje.

Top Komentari

epa
izmislio kosarku za Georga....
4 0
Asam85
Izmislio košarku za većinu tamo njih, ne kažem to samo zbog 61 poena, već iz tog razloga što mu je kao pleju teško naći neku manu, brzina,tehnika, šut(sa svih pozicija),bacanja,razigravanje,polaganje,zakucavanje, solidna odbrana, šta ti više treba ?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi