Nurkić izjavom o Lillardu do suza nasmijao američke novinare: "Srećom za nas pa ih pogađa"

Jasno je šta je htio reći

Nurkić izjavom o Lillardu do suza nasmijao američke novinare: "Srećom za nas pa ih pogađa"

E. Čaušević

Portland Trail Blazersi sinoć su pobijedili Philadelphiju 76erse sa 124:121 i tako nastavili borbu za mjesto koje vodi u doigravanje.

Portland je trenutno deveti s omjerom 33-39, dok je ispred njih Memphis Grizzlies sa omjerom 33-38, te se između ovih timova očekuje žestoka borba do kraja sezone za osmo mjesto koje vodi u doigravanje.

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić sinoć je odigrao jako dobar meč protiv Philadelphije, te je uspio da zbaci 15 poena i doda šest skokova i tri asistencije.

Nakon meča Nurkić je izjavio da će Portland uraditi sve što treba samo da izbore mjesto u doigravanju NBA lige.

"Uradit ćemo sve što treba da idemo u doigravanje. Sezona je u samoj završnici i više sebi ne možemo dozvoliti da izgubimo. Što se mene tiče osjećam se odlično nakon svega. Bio sam teško povrijeđen, ali sada se osjećam dobro i borim se sa svime", rekao je Nurkić, koji se potom osvrnuo na nevjerovatnu partiju Damiana Lillarda koji je sinoć ubacio 51 poena.

"On samo uzima loše šuteve, je li tako? To je jednostavno. On uzima loše šuteve i srećom za nas pogađa ih", kroz smijeh je rekao bh. košarkaš.

Top Komentari

Hakkinen
@FighterIXI pozdrav za TRAKTORDŽIJU koji voli Borak i wc i psuje mi majku javno i hladno te prijavljuje me svako sat vremena.
Zekane gonocidni OHANI I sjaši sa mene a to što želiš wepubliku crpcku nezavisnu????
Hoćeš al u curku to ikada doživjeti.
I mene nazivati talibanom na sportskom potralu.
Neka nas obojicu banuju nemam ništa protiv ali nemoj mi traktorijaš majku psovati.
Nož žica Srebrenica vaša omiljena pjesma . Istina boli ali šta ću ti ja.
To nije razlog ti što voliš traktore da psuješ i vrijeđaš kada ti činjenice iznosim a od tebe imam prijava sigurno 20-tak u zadnja dva dana.
Ohani borak
3 2
Heller
Pozdrav za imranovu mater. Tzv. trofaznu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi