Ljekarima uručena oprema koju je donirao Džanan Musa
Foto: kbbihac.ba

Bišćani se zahvalili bh. košarkašu

Ljekarima uručena oprema koju je donirao Džanan Musa

Košarkaški reprezentativac BiH i član Brooklyn Netsa Džanan Musa ispunio je obećanje.

Uslijed pojave koronavirusa mnoge zdravstvene ustanove u našoj zemlje suočile su se s problemom nedostatka opreme, a među prvima u pomoć je odlučio priskočiti upravo Musa.

On je, naime, bolnici "Dr. Irfan Ljubijankić" u rodnom Bihaću osigurao sredstva za nabavku medicinske opreme, tačnije dva monitora za praćenje vitalnih znakova života, a danas su isti i dopremljeni u ovu zdravstvenu ustanovu.

U Džananovo ime, opremu je direktoru Hajrudinu Haviću donirao brat Dženis, a putem zvanične stranice iz bolnice "Dr. Irfan Ljubijankić" zahvalili su se bh. košarkašu, kao i svim onima koji su na bili koji način učestvovali u realizaciji ove pomoći.

Na ovom Musa neće stati. U međuvremenu pokrenuo je još jednu humanitarnu akciju kako bi se pomoglo najugroženijim zdravstvenim institucijama u BiH.

Top Komentari

Ado
Svaka cast, mlad dobar i neiskvaren covjek. Mada ovi nasi lopovi nisu nista zasluzili.
1 0
tuzlaak
Bravo!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi