Lojeski prelazi u redove ljutog rivala

Napušta Olympiacos?

Lojeski prelazi u redove ljutog rivala

E. Ganibegović

Matt Lojeski bi uskoro mogao postati novi igrač Panathinaikosa.

Ovaj 32-godišnjak je napustio Olympiacos i njegova nova destinacija bi mogla biti Panathinaikos, jer su dvije strane veoma blizu dogovora.

Euroohops prenosi kako je Lojeski spreman potpisati jednogodišnji ugovor sa Panathinaikosom, bez obzira što se radi o ljutim rivalima Olympiacosa.

Ako Lojeski pređe u Panathinaikos, u ekipi će biti sedam igrača koji nisu Grci. Iako to nije problem za Euroligu, jedan od njih neće imati pravo nastupa u grčkoj ligi.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Panathinaikos je očigledno odlučio imati sedam igrača, ako Lojeski nekim slučajem ne potpiše, onda će se okrenuti Mannyju Harrisu, koji je nastupao i u NBA ligi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi