Lonzo Ball birao između Kobeja i LeBrona: Moram reći LeBron
Foto: EPA

Velika nada Los Angeles Lakersa

Lonzo Ball birao između Kobeja i LeBrona: Moram reći LeBron

Los Angeles Lakersi su na ovogodišnjem NBA draftu drugim pickom izabrali Lonza Balla, igrača čiji zvanični debi mnogi čekaju s nestrpljenjem, ali i od kojeg navijači Lakersa očekuju da ovaj klub vrati na staze stare slave.

Američki novinari su mladog košarkaša, kao i mnoge prije njega, pitali da riješi dilemu: Ko je bolji, LeBron James ili Kobe Bryant? 

A odgovor talentovanog playmakera rođenog u Kaliforniji bi mogao slomiti srca navijačima Lakersa s obzirom da njihov novi igrač nije odabrao legendarnog košarkaša ekipe iz Los Angelesa, Kobeja Bryanta.

"Moj omiljeni igrač dok sam odrastao je bio LeBron. Teško je...Ja sam igrač Lakersa i želio bih izabrati Kobeja, ali cijelog života sam govorio da je LeBron bolji, tako da moram reći da je to LeBron", izjavio je Ball u kratkom intervjuu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi