Lou Williams: Talenta smo imali, ali ne i timskog duha za osvajanje naslova

Jedan od najboljih košarkaša Clippersa ima svoje mišljenje o ispadanju iz play-offa

Lou Williams: Talenta smo imali, ali ne i timskog duha za osvajanje naslova

Fantastični poduhvat Denver Nuggetsa zasada je sportska svijet dana u svijetu. 

Nuggetsi koji su gubili 3:1 u seriji protiv favoriziranih Clippersa napravili su novi podvig i nakon tri vezane pobjede eliminirali tim iz Los Angelesa iz finala Zapadne konferencije.

Američki mediji bruje o ovome, a nemalo njih se i izruguje franšizi iz Los Angelesa koja je ponovno propustila priliku da se plasira u konferencijsko finale, a nestvarno zvuči podatak da ovaj tim u svojih 50 godina postojanja nikada nije dospio u tu fazu doigravanja. 

Jedan od najboljih košarkaša Clippersa Lou Williams jedan je od onih koji je podbacio u posljednjim susretima, ali je na kraju svega imao snage da iskreno prizna neke stvari.

"Priča nije toliko komplicirana. Talenta smo imali i na pretek, no ono što nismo imali gotovo nikako su kemija i timski duh. To nas je na kraju koštalo ispadanja i mnogo veliki korak ispred nas je na tom polju" - kazao je dvostruki najbolji dobitnik nagrade za najboljeg šestog igrača u NBA ligi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi