Tražio dozvolu da izađe iz karantina i ode na sahranu, završio u striptiz klubu?
Foto: Screenshot

Igrač Clippersa bi mogao biti u velikim problemima

Tražio dozvolu da izađe iz karantina i ode na sahranu, završio u striptiz klubu?

NBA timovi su već neko vrijeme u karantinu, "balonu" u Disney Worldu u Orlandu gdje se pripremaju za nastavak sezone.

Igračima je strogo zabranjeno napuštanje Disneyjevog kompleksa zbog dobro poznate situacije sa visurom Covid-19, osim u slučaju posebnih dozvola klubova.

Lou Williams peti je igrač Clippersa koji je zbog "privatnih razloga" napustio balon u Orlandu. Međutim, Williams bi se mogao naći u velikim problemima.

Navodno je Williams tražio dozvolu da napusti balon kako bi otišao na sahranu svog djeda. Da li je na istu otišao nije poznato, ali je i iskoristio priliku za noćni izlazak sa svojim društvom.

[twitter]https://twitter.com/big_business_/status/1286709804115927042[/twitter]

Razotrio ga je američki reper i tekstopisac Jack Harlow koji je objavio, pa brzo obrisao fotografiju sa Williamsom uz poruku: Lokacija koju nikada nećete pogoditi.

Kasno je Harlow obrisao spornu fotografiju jer je ista danas u većini američkih medija koji vjeruju da je snimljena u striptiz baru (navodno je riječ o klubu "Atlantic Club Magic City").

Ako je Williams zaista "partijao" u striptiz baru, ne bi čudilo da se suoči sa žestokom kaznom NBA lige koja čini sve kako bi balon u Orlandu očuvala zonom bez koronavirusa.

Lou Williams svakako po povratku u balon mora pokazati negativan test na Covid-19 i provesti četiri dana u strogom karantinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi