Lud potez NBA zvijezde: Vozio kroz sniježnu oluju kako bi gledao brata na utakmici

Giannis je jednostavno želio na meč

Lud potez NBA zvijezde: Vozio kroz sniježnu oluju kako bi gledao brata na utakmici

M. Šljivak

Giannis Antetokounmpo napravio je poprilično lud potez.

Zvijezda Milwaukee Bucksa vozio je čak 90 milja i to po velikom nevremenu i sniježnoj oluji, kako bi gledao brata Thanasisa u utakmici G lige.

Thanasis igra za filijalu Bucksa Wisconsin Herd. Giannis je silno želio da iskoristi slobodan dan i da odgleda utakmicu, a u tome ga na kraju nije spriječila ni jaka oluja.

Probijao se Giannos kroz velike sniježne padavine i na kraju je uspio da dođe na utakmicu u kojoj je njegov brat ubacio 14 poena.

Thanasis je proteklog ljeta potpisao dvogodišnji ugovor sa Bucksima, a kako nije bilo mjesta u rosteru, proslijeđen je u filijalu, gdje je sada i debitovao.

Giannis se odlučio za potez kakav ne bi napravila većina velikih zvijezda, ali za razliku od mnogih u NBA ligi, on je oduvijek bio veoma skroman i porodica mu je uvijek bila ispred novca.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi