Luda završnica i trojka kojom je Wiggins srušio OKC
Foto: Screenshot

Drama u finišu

Luda završnica i trojka kojom je Wiggins srušio OKC

Oklahoma je u svojoj dvorani ugostila Minnesotu, a gosti su nakon prave drame u završnici susreta uspjeli slaviti pobjedu rezultatom 115:113.

Dosta interesantna utakmica se mogla gledati od samog početka, ali su košarkaši obje ekipe ono najzanimljivije ostavili za sami kraj.

Oklahoma je većim dijelom susreta bila u deficitu, ali Carmelo Anthony pet sekundi prije kraja susreta pogađa trojku za prednost od 113:112 i podiže domaću publiku na noge.

Ipak, Minnesoti je pripao zadnji napad na utakmici. Wiggins je preuzeo odgovornost, uputio šut sa devet metara i pogodio trojku za veliko slavlje gostiju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi