Ludilo u Ateni: Olympiakos napustio teren, Giannakopoulos ostavio žensko rublje na klupi Pirejaca
Kontroverzni vlasnik Panathinaikosa večeras je nadmašio samog sebe.

Polufinale grčkog Kupa između Panathinaikosa i Olympiakosa

Ludilo u Ateni: Olympiakos napustio teren, Giannakopoulos ostavio žensko rublje na klupi Pirejaca

Nesvakidašnja situacija vidjela se večeras na drugoj polufinalnoj utakmici završnice grčkog košarkaškog Kupa. U utakmici Panathinaikosa i Olympiakosa na poluvremenu je rezultat glasio 40:25 u korist Panate, no košarkaši Olympiacosa nisu istrčali na drugo poluvrijeme.

Naime košarkaši Olympiacosa ostali su u svlačionici jer su smatrali da su u prvom poluvremenu drastično pokradeni od strane sudačkog trojca. Skoro cijelo prvo poluvrijeme ekipa iz Pireja nije bila zadovoljna sudijskim odlukama a sve je kulminiralo odbijanjem nastavka utakmice.

U Grčkoj je općepoznato da se može očekivati baš sve kada igraju ova dva tima pa stoga ovakav razvoj situacije i nije toliko iznenađujući. Kontroverzni vlasnik Panathinaikosa Dimitris Giannakopulous i sam poznat po ekstravaganciji i vatrenom temperamentu večeras je nadmašio samog sebe. Dimitris je kada je shvatio da Olympiakos neće nastaviti susret sišao do gostujuće klupe i na njoj ostavio komplet ženskog rublja šaljući jasnu poruku šta misli o potezu pirejskog kluba.

Vrlo vjerojatno je da će se ova utakmica završiti u korist Panathinaikosa za zelenim stolom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi