Dončić impresionirao zvijezdu Reala, stigao je i originalan komentar
FOTO: EPA

Nakon nestvarnih 60 poena

Dončić impresionirao zvijezdu Reala, stigao je i originalan komentar

H. Zilić

Luka Dončić je ponovo oduševio košarkašku i sportsku javnost. Dončić je sinoć ubacio 60 poena dodao 20 skokova i deset asistencija i odigrao utakmica život u trijumfu Dallsa protiv New Yorka 126:121.

Dončićeva partija izazvala je dosta reakcija u sportskoj javnosti, a oglasio se i prvotimac Reala Toni roos.

Kross je košarkaški zaljubljenik, često prati NBA utakmice, a na jedan originalan način je dao komentar na partiju koju je pružio Slovenac.

Njmeački fudbaler je sve rekao objavom na Twitter profilu koju ja začinio smajlijima čuđenja.

Mnogi su komentarisali ovu nestvarnu partiju i čini se da Dončić ide lagano prema rušenju svih mogućih rekorda u NBA ligi i svjetskoj košarci.

Oglasi

Nakon ove nestvarne utakmice pred ulazak u svlačionicu Slovenac je dao zanimljiv odgovor novinaru.

Na pitanje kako se osjeća nakon 60 ubačenih poena, Dončić je kratko odgovorio.

"Umoran sam veoma, trebam pivo da se oporavim", izjavio je Dončić.

Mnogi smatraju da je Dončić jedan od glavnih kandidata za MVP-a sezone, a nakon ove partije protiv Knicksa šanse za titulu su mnogo veće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi