Luka Dončić postavio rekord karijere, a u centru pažnje se našle patike koje je nosio

Slovenac sve oduševio svojom igrom

Luka Dončić postavio rekord karijere, a u centru pažnje se našle patike koje je nosio

Endin Čaušević

Luka Dončić sinoć je odigrao fantastičan meču u pobjedi Dallas Mavericksa protiv San Antonio Spursa sa 117:110.

Slovenac ove sezone igra u nevjerovatnoj formi, te je još jednom uspio da oduševi košarkašku javnost.

Dončić je sinoć ponovo upisao triple-double, te je postao drugi najmlađi igrač u historiji NBA lige koji je na jednom meču uspio postići 42 poena, te dodao 12 asistencija i 11 skokova.

Dončić se u centru pažnje našao i zbog svojih patika u kojima je nastupao u sinoćnjem meču. Radi se o patikama Stepha Curryja koji ima saradnju s Under Armourom.

Tako je sinoć Dončić predstavio javnosti nove patike Under Armour Curry 7. Ljubitelji NBA lige su poručili nakon meča da nije slučajno što je baš sinoć postavio rekord karijere jer je igrao u patikama jednog od najboljih košarkaša današnjice.

Top Komentari

Emir
Mali ima sansu da bude medju top 3 igraca koji su ikada igrli kosarku dakle rame uz rame sa Jordanom. Nezapamceno je da klinac od 20 godina igra na ovom levelu jos evropljanin bijelac.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi