Luka Dončić se prisjetio dana kada je upoznao Cristiana Ronalda: "Nisam mogao da pričam..."

Imao je tek 16 godina

Luka Dončić se prisjetio dana kada je upoznao Cristiana Ronalda: "Nisam mogao da pričam..."

E. Čaušević

Luka Dončić ove sezone pruža nevjerovatne partije u NBA ligi za Dallas Maverickse.

Dončić je prije skoro dvije godine odlučio da napusti Real Madrid i ide u NBA što je bio pun pogodak. Slovenac je dokazao da je sazrio za najbolju ligu na svijetu, te je oduševio svojim igrama.

U razgovoru za B/R Football Dončić se prisjetio vremena dok je igrao za Real Madrid. Tada je imao priliku upoznati Cristiana Ronalda i otkrio je da je to bio poseban trenutak za njega.

Dončić je tada imao svega 16 godina i priznao je da je bio veoma nervozan što će upoznati jednog od najboljih igrača na svijetu.

"Imao sam 16 godina kada sam upoznao Ronalda. Bio sam tako nervozan. Nisam čak mogao ni pričati tako da ga nisam ništa pitao. Uvijek sam htio da vozim neki njegov automobil jer ih ima zaista mnogo", rekao je Dončić.

Dončić je na kraju potvrdio da još uvijek prati utakmice Real Madrida i da će zauvijek ostati veliki navijač kraljevskog kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi