Luka Dončić se u Orlandu suočio s problemom s kojim se Bosanci i Hercegovci bore decenijama

Sada vidi kako je nama

Luka Dončić se u Orlandu suočio s problemom s kojim se Bosanci i Hercegovci bore decenijama

E. Škorić

Sjajni slovenački košarkaš Luka Dončić s Dallasom je u srijedu doputovao u Orlando.

Dončić i saigrači su prvo odradili obavezna testiranja na koronavirus i nalaze se u izolaciji dok čekaju rezultate, a nakon toga slijede pripreme za završni dio sezone.

Košarkašima se dostavlja hrana pred vratima, nemaju kontakte s drugim osobama i pokušava ih se na sve načine zaštiti od moguće zaraze, pa su dobili i posebne narukvice koje mogu da posluže kao "čitači" za simptome od koronavirusa.

Naravno, u takvim okolnostima nije jednostavno živjeti i potrebno je pronaći način za ubijanje dosade.

Dončić je poznat kao neko ko obožava video igre. Ovaj put je odlučio kupiti FIFA 20, ali 'skidanje' igrice pretovorilo se u pravi mali pakao. Shvativši da je zbog loše konekcije potrebno čekati 16 sati da se igra pokrene, Dončić je bio u čudu.

No, kad se žali na brzinu interneta u SAD, šta bi tek bilo da "osjeti" brzine interneta u BiH?

Top Komentari

slowhand
Glupljeg članka odavno nisam pročitao, em glup, em neutemeljen i neistinit kad je internet kod nas u pitanju...
14 1
grogi
Koji ste vi debili...
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi