Je li to Dončić? Navijači smatraju da je on i da ovo nije trebao da uradi

Izlaže se riziku

Je li to Dončić? Navijači smatraju da je on i da ovo nije trebao da uradi

E. Škorić

Slovensku zvijezdu Luku Dončića fanovi su uočili u jednom od trgovačkih centara, mada nisu baš svi sigurni da je to zvijezda Dalalsa.

Fotografija se pojavila na društvenim mrežama, a na njoj se vidi kako čovjek, koji zaista liči na Luku, a fanovi su uvjereni da to i jeste on, s korpom u ruci kupuje namirnice u jednom od trgovačkih centara.

Pošto je imao kačket i zaštitnu masku, bilo ga je teško prepoznati, ali odali su ga izgled, visina i majica Paris SG Jordan.

"Ovo je definitivno Luka. Majica nosi zaštitni znak Paris SG Jordan. Nakon potpisivanja s njima, nosio ju je nekoliko puta", napisao je jedan od njegovih fanova na Twitteru.

Druge opet brine činjenica da se Luka izlaže riziku jer kupuje sam u velikoj gužvi, ne marivši za pandemiju koronavirusa unatoč tome što je imao maksu.

"NBA igrači trenutno ne bi trebali kupovati sami", izrazio je zabrinutost navijač. "Je li ovo Luka? Neeeee! Bolje da platite dodatnih deset dolara i dostave vam hranu", smatra jedan od njih.

Promo

Top Komentari

.....
Jako bitno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi