Luka Mitrović na pripremama Valencije

Nekada sjajno irao za Crvenu Zvezdu

Luka Mitrović na pripremama Valencije

Luka Mitrović, Novosađanin koji je ne tako davno bio jedan od glavnih košarkaša Crvene Zvezde ovih se dana pojavio na pripremama španjolskog Euroligaša Valencije. 

Pomalo zaboravljeni Mitrović se nakon odlaska iz Zvezde mučio s ozljedama i formom a prošlu sezonu završio je u španjolskom ligašu Murciji.

Pošto su Valenciju u ovoj fazi priprema napustili igrači koji iraju na SP (Bojan Dubljević, Louis Laberyie, Quino Colom i Maurice Ndour Valencia je pozvala srpsko krilo da se priključi ovom dijelu priprema. 

Također, nije nemoguće, ako se Mitrović pokaže na ovim pripremama da potpiše suradnju s Valenciom te se tako ponovno vrati na velika vrata europske košarke. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi