Luka Pandurić napustio HKK Zrinjski
Luka Pandurić više neće nositi dres mostarskog HKK Zrinjski

Nastavlja se egzodus igrača iz mostarskog kluba

Luka Pandurić napustio HKK Zrinjski

HKK Zrinjski iz Mostara ostao je bez još jednog košarkaša. Nakon odlaska Marka Ramljaka, Svena Smajlagića, Ivana Miličevića, Aleksandra Todorovića, Aleksandra Sokolovića Plemiće je napustio još jedan košarkaš.

Osječanin Luka Pandurić koji je u klub stigao početkom prošle sezone potpisao je vjernost hrvatskom klubu KK Škrljevo.

Pandurić je prošle sezone nakon nešto slabijeg ulaska u sezonu počeo pružati jako kvalitetne partije za Zrinjski no uskoro ga je presjekla teška ozljeda prednjeg križnog ligamenta koja je ovog 26-godišnjaka odvojila od parketa do kraja sezone.

Inače, u klubu koji je pretprošle sezone bio prvak Bosne i Hercegovine i pisao najljepše strane svoje povijesti vlada velika neizvjesnost oko igračkog kadra koji će nastupati u prvenstvu Bosne i Hercegovine a nakon odbijanja nastupa Zrinjskog u ABA 2 ligi posve je jasno da je pred Plemićima sezona puna neizvjesnosti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi