Miličević napustio Zrinjski i otišao u Sloveniju

Pojačao Rogašku

Miličević napustio Zrinjski i otišao u Sloveniju

U narednoj sezoni dres HKK Zrinjski definitivno neće nositi Ivan Miličević.

Ovaj košarkaš koji je rođen u Kiseljaku za mostarski klub je nastupao od 2017. godine, no sada je odlučio da potraži novi izazov, a sljedeće odredište će biti Slovenija.

Svoju karijeru Milićević će, naime, nastaviti u redovima Rogaške koja je prošlu sezonu u slovenačkom šampionatu okončala na trećem mjestu iza Krke i Primorske.

S Rogaškom je Miličević, kako je saopšteno, potpisao jednogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U Drugoj ABA ligi Miličević je prošle sezone inače bio na prosjeku od 11,2 poena i 5,3 skokova.

Top Komentari

Humac
Naredno prvenstvo BiH teški amaterizam.Zrinjski i Sparsi su ostali samo na svojim igračima i juniorima.Čim je Jusup podnjeo ostavku u Širokom to govori koliko je sati.Sloboda se nešto kao pojačaje za ABA 2.Pa Sparsi prošle ili Zrinjski pretprošle bili su u Play off ABA 2 ili blizu njega pa nisu ništa uradili sa proračunom od 1,200 mil.KM do 1,500mil.KM.Šta će tek Sloboda ili Široki ove godine s manje para?Bojim se da će se u BIH osim Igokee igrati samo amaterska košarka!?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi