Lukajić od Igosa traži agresivniju odbranu

Poslije pobjede nad Levskim

Lukajić od Igosa traži agresivniju odbranu

Pobjedom od 87:54 protiv Levskog košarkaši Igokee prekinuli su niz slabih rezultata. Novi trener Željko Lukajić je već u prvom meču pokazao u kom smjeru će ići igra njegovog sastava u nastavku sezone.

"Sad je najvažnija pobjeda i sve drugo nije važno. Bili smo bolji i u potpunosti smo nadigrali goste. Primjetna je velika želja za uspjehom kod mojih igrača a to je dobar znak", rekao je Lukajić i dodao:

"U odbrani moramo da igramo mnogo agresivnije i čvršće, a u napadu je neophodna još brža igra, ali i koncentracija u završnici napada. Imali smo mnogo kontri koje nismo iskoristili. To znači da nismo imali ubjedljivu prednost pitanje je da li bi na kraju pobijedili", zaključio je Željko Lukajić, novi trener Igokee.

Narednu utakmicu Igokea će odigrati u Laktašima protiv zagrebačke Cibone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.