Mahmutović izabran za predsjednika UO KK Bosna Royal, ali...
Može li se Bosna spasiti i izvući iz velike krize koja potresa klub?

Nije prisustvao samoj sjednici

Mahmutović izabran za predsjednika UO KK Bosna Royal, ali... · Saznajemo

Samir Mlaćo

Večeras je u Sarajevu održana sjednica Upravnog odbora KK Bosna Royal Jelly. Bosna je već odavno u velikim finansijskim problemima i krizi se ne nazire kraj, a prema svemu sudeći u 2018. godinu će ući sa novim predsjednikom. 

Bivši sekretar KS BiH Harun Mahmutović dobio je na večerašnjoj sjednici UO-a podršku većine, ali zanimljivo da on nije prisustvovao istoj, što je i potvrdio za SportSport.ba.

"Nisam htio doći na Upravni odbor iz principa. Evo šalju mi poruke i čestitaju, ali ne mislim na ovaj način se prihvatati odgovornosti. Spreman sam pomoći, ali prvo da vidimo kako stvari stoje, kakvo je zapravo stanje u klubu. Dugujemo li, koliko dugujemo, gdje smo i šta smo", kazao nam je Mahmutović.

Da li će Mahmutović i zvanično sjesti na užarenu stolicu predsjednika Bosne Royal ostaje nam da vidimo u narednim danima, a popularne Studente već sutra u Skenderiji očekuje meč ABA 2 lige protiv Borca iz Čačka.

Top Komentari

Juki
Hahaha,izglasali za lopova
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi