Preokret u Bosni: Novci pronađeni, Šturanović i Knežević ostaju?

Dobili obećanje o isplati dugovanja

Preokret u Bosni: Novci pronađeni, Šturanović i Knežević ostaju?

S. Mlaćo

Iako je bilo upitno i da li će putovati na meč u Vogošću, košarkaški Bosne Royal Jelly upisali su novu pobjedu u okviru Prvenstva BiH za muškarce.

Bosna je slavila 80:75, te tako pokazala da i pored svih problema u i oko kluba ima respektabilan igrački kadar, bar za našu ligu. Jučer se također pojavila informacija da će na mjesto predsjednika popularnih Studenata doći Harun Mahmutović, bivši sekretar KS BiH, koji je za SportSport.ba potvrdio da je dogovor blizu.

Svi navijači Bosne se nadaju konačno da će klub stati na zdrave noge, ali to definitivno neće biti lako. Najavljuju se odlazak još nekoliko igrača, a sjajni Draško Knežević će prema svemu sudeći ostati stanovnik glavnog grada BiH.

Knežević je dogovorio saradnju sa ekipom Tivat iz Crne Gore, te je meč u Vogošći trebao biti posljednji u dresu Bosne za njega. Međutim, stvari su se u posljednji čas promijenile i dobio je garanice da će u narednim danima biti isplaćena dugovanja koja kluba ima prema njemu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Ista situacija je i sa centrom Maksimom Šturanovićem koji je također dobio garancije Uprave kluba o isplati dugovanja, pa ni on neće mijenjati sredinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi