Majica sa ljiljanima na Nurkiću i poruka: Igrat ću u neninu čast!

Jusuf Nurkić nakon pobjede nad Lakersima

Majica sa ljiljanima na Nurkiću i poruka: Igrat ću u neninu čast!

Midhat Šljivak

Jusuf Nurkić ostvario je double-double učinak u pobjedi Portland Trail Blazersa nad Los Angeles Lakersima (100:93).

Bh. centar je ubacio 16 poena i imao je 15 skokova, a nakon meča je izrazio veliko zadovoljstvo zbog trijumfa, ali i priznaje kako nije bila baš najbolja utakmica.

"Sretan sam kako smo odigrali, nismo bili najbolji, ali pobijedili smo", rekao je Nurkić, te je dodao:

"Znao sam da je gotovo kada sam zakucao na 14-15 sekundi do kraja i to je bio zanimljiv način da se završi utakmica. Naravno, još nismo ništa napravili, ali sretan sam zbog načina na koji smo završili utakmicu. Najveći dobitak je što znamo kako zatvoriti utakmicu. Bili smo mnogo puta u ovakvoj poziciji", istakao je Nurkić.

Nurkić uzima sve više šuteva za tri poena.

"Imam dosta samopouzdanja. Znao sam da moram uzimati takve šuteve, radio sam na tome nekoliko godina i znao sam da će nam donijeti više prostora. Bit će toga još".

Jusuf je odlučio malo 'ohladiti' društvene mreže nakon smrti nene.

"Odlučio sam 'ugasiti' društvene mreže. Za mene je sada samo košarka i nena. Nije sa mnom više, ali znam da bi tražila da ostanem ovdje. Fokusiran sam na playoff i odmor i igrat ću u njenu čast što jače mogu i pokušat ću donijeti prave odluke", rekao je Nurkić.

Top Komentari

ciroa
Оке, он је ваш патриЈота, али онда се немојте бунити кад Срби и Хрвати наките своје симболе, јер ово свакако нису симболи БиХ...
3 22
sanjo1204
Ubjedljivo najveci patriota i najveći ambasador kojeg je ova drzava imala od svih javnih licnosti i sportista... Allah dragi da ti dadne zdravlje i srecu, zivio ti nama 100 godina sine bosanski!
18 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi