Objavljen video Dončićeve nevjerovatne transformacije: Nekad i sad...

Prije pet godina debitovao za Real Madrid

Objavljen video Dončićeve nevjerovatne transformacije: Nekad i sad...

E. Škorić

Prošlo je tačno pet godina otkako je Luka Dončić debitovao za seniorski tim Real Madrida.

Čudotvorni momak iz Realove omladinske škole dobio je priliku da igra s "velikim momcima", a brzo je postao najveći među njima.

Debitovao je brzim poenima, a danas je član Dallas Mavericksa, jedan od najvećih talenata NBA lige s predviđanjima da bi mogao ući i u Kuću slavnih.

Njegova transformacija i napredak od dana kada je dobio šansu u Real Madridu do danas su nevjerovatni. Uživajte...

21-godišnji Slovenac je s Realom za tri godine osvojio tri titule ACB lige i jednom Euroligu, a 2018. godine je bio MVP sezone u najkvalitetnijem klupskom takmičenju na Starom kontinentu. Vrhunac njegove karijere koja je na samom početku bio je odlazak na All-Star ove godine, a prošle je izabran za rookieaja godine. 

Top Komentari

majmun
Vrhunac njegove karijere je zlato na europskom prvenstvu sa repkom.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi