Maljković na klupi Zvezde?

Maljković na klupi Zvezde?

Jedan od najtrofejnijih trenera u istoriji evropske košarke, Božidar Maljković, ozbiljan je kandidat da na klupi beogradske Crvene zvezde naslijedi Svetislava Pešića.

Košarkaši beogradskog sastava već se 15 dana nalaze na pripremama bez trenera, nakon što Svetislav Pešić i uprava crveno-belih nisu uspjeli dogovoriti nastavak saradnje.

Prema pisanju beogradskog B92, Božidar Maljković mogao bi biti Pešićev nasljednik na klupi Crvene zvezde, dok su u kombinacijama još uvijek i aktuelni selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković, te hrvatski stručnjak Aleksandar Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.