Mallory odlazi iz HKK Zrinjski

Nostalgija presudila...

Mallory odlazi iz HKK Zrinjski

Michael Mallory bio je najavljivano pojačanje HKK Zrinjski na poziciji playmakera. 

Sve je bilo riješeno, bivši student Southern Connecticut univerziteta stigao je u Mostar i priključio se treninzima, ali nakon nepunih tjedan dana, američki košarkaš zatražio je raskid netom potpisanog ugovora. 

Službena verzija je da se Mallory u prvom tjednu priprema nije uklopio ekipi ni uvjetima rada, no kuloarska verzija je kako je Malloryja jednostavno "ubila" prevelika nostalgija za domom. 

Bilo kako bilo, Amerikanac više ne stanuje u Mostaru, a klub je brzo reagirao i na upražnjeno mjesto doveo Aleksandra Sokolovića, combo beka, koji je sezonu završio kao igrač KK Bosna Jelly.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi