Malone demantovao da se priključuje reprezentaciji Srbije

Za sada ništa od saradnje

Malone demantovao da se priključuje reprezentaciji Srbije

S. Grebović

Trener Denver Nuggetsa Mike Malone demantovao je navode da će biti savetnik stručnom štabu reprezentacije Srbije.

Jučer je kao bomba odjeknula informacija kako će poznati NBA trener će se odmah nakon završetka sezone priključiti stručnom štabu selekcije Orlova, te će imati ulogu pomoćnika selektora Igora Kokoškova.

Uoči utakmice između Denvera i Charlottea, koju su domaći dobili sa 100:86, novinari su ga upitali da prokomentariše navode da će raditi sa reprezentacijom Srbije, na šta je on kratko odgovorio:

"Ne, to nije tačno."

Kako prenose američki mediji, pretpostavlja se da su pregovori između trenera Nuggetsa i Košarkaškog saveza Srbije još u toku.

Zanimljivo da je Košarkaški savez Srbije na svom zvaničnom Twitter nalogu potvrdio njegovo imenovanje od kojeg, za sada, nema ništa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi