Marica Gajić je dala sve od sebe, čekao se zadnji trenutak, ali nije mogla

Ne igra i protiv Švedske

Marica Gajić je dala sve od sebe, čekao se zadnji trenutak, ali nije mogla

A. Čaušević

Marica Gajić propušta i meč protiv Švedske. 

Dala je Gajić sve od sebe, izašla je na zagrijavanje, ali su jednostavno bolovi bili prijeka pa nije mogla pomoći svojim saigračima.

Slično je i s Irenom Vrančić koja se povrijedila još u prvom kolu protiv Belgije, međutim nije se stigla oporaviti.

"Iako su se u stručnom štabu naše reprezentacije do zadnjeg trenutka nadali da će Marica Gajić i Irena Vrančić biti spremne za meč protiv Švedske, to se nije desilo. Dvije bh. košarkašice i dalje osjećaju bolove te neće moći igrati, iako će sjediti na klupi s ostatkom tima", saopštili su iz KSBiH.

Podsjećanja radi u slučaju pobjede nad Švedskom Bosna i Hercegovina će igrati kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Top Komentari

Vagabundo88
E jado jadna za koga ti igras, sutra bi ti oci iskopali kad bi se opet zaratilo, za njih ces uvek biti iz "genocidne" republike.
0 14
Husrefbeg22
Bice jos utakmica i novih pobjeda. Cestitke Marici Gajic i cijeloj ekipi BiH!
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi