Marinović i Brkić vodili Radnički do trijumfa u Podgorici

ABA liga

Marinović i Brkić vodili Radnički do trijumfa u Podgorici

Midhat Šljivak

Košarkaši Radničkog iz Kragujevca savladali su večeras u Podgorici u susretu 20. kola ABA lige ekipu Budućnosti rezultatom 85:79.

Dobro su gosti ušli u ovaj susret. Stekli su prednost na samom početku utakmice, a nakon prve dionice su imali 11 poena prednosti 28:17. Ekipa iz Kragujevca je bez većih problema održavala bez problema prednost tokom druge četvrtine, pa se i na odmor otišlo sa 11 razlike u korist gostiju 48:37.

Nije Radnički dopuštao Budućnosti da se previše približi u trećoj četvrtini. Dodatno su povećali prednost nakon 30 minuta igre 68:55, ali je Budućnost u završnoj četvrtini ipak uspjela da dođe na samo minus četiri. Ipak, do preokreta nisu mogli, pa je Radnički na kraju zasluženo slavio pobjedu. 

Do trijumfa je goste vodio Marko Marinović je ubacio 24 poena, te je imao 12 asistencija, Brkić je dodao 20, a kod Budućnosti je Šehović ubacio 22 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.