Mario Hezonja: Nisam ja razlog njegovih muka, ko god misli drugačije je idiot
Hrvat je odigrao odličan susret, ali njegov blok nad Jamesom je i dalje priča broj jedan tamošnjih medija

Hrvat i dalje top priča američkih medija

Mario Hezonja: Nisam ja razlog njegovih muka, ko god misli drugačije je idiot

E. Dindić

Priča o Mariju Hezonji i njegovoj blokadi u zadnjem napadu protiv LeBrona Jamesa je još uvijek top tema u američkim medijima. 

James je poslije utakmice pohvalio Hezonju za dobru odbranu u zadnjem napadu. Međutim, Hezonja je rekao da on ništa nije uradio specijalno i da je to sve zasluga tima.

"On je jednostavno promašivao šuteve u utakmici. Nikako ne mogu reći da sam ja razlog zašto je promašivao toliki broj šuteva, ko god drugačije misli je idiot. Uradili smo dobru stvar, slali smo ga na ona mjesta na parketu gdje on ne voli biti", rekao je Hezonja te nastavio:

"On je jedan od najtežih košarkaša za čuvati. Ali kada smo na parketu, koga briga. Kada smo se našli oči u oči, jednostavno sam se borio i dao sve od sebe da ga zaustavim", rekao je Hezonja.

Hezonja je susret protiv LA Lakersa završio sa 17 postignutih poena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi